- advertentie -

Mark Power 1959 Gas station in a snowstorm Touchet Washington USA February 2019

  Mark Power 1959 Gas station in a snowstorm Touchet Washington USA February 2019

  Beschrijving: `Tankstation in een sneeuwstorm (Touchet, Washington, VS, februari 2019)` is een van de meest iconische foto`s uit de veelgeprezen serie `Good Morning, America` van Mark Power.

  Gedrukt als Magnum Square Print, die slechts voor een beperkte periode van vier dagen beschikbaar zijn.

  Perfecte staat, nog in de originele doorzichtige hoes en de originele kaartenvelop met de Magnum-stempel. Ondertekend door de kunstenaar op de keerzijde.


  In de afgelopen zes jaar reisde fotograaf Mark Power door de Verenigde Staten om een complex visueel verhaal te creëren over een land dat volop in beweging is. Good Morning, Amerika vertegenwoordigt een persoonlijke en tijdige verkenning van zowel het Amerikaanse culturele als fysieke landschap, en de divergentie van realiteit en mythe.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 3 juni geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!