- advertentie -

Anoniem - Obama voor voorzitter - 2008

  Anoniem - Obama voor voorzitter - 2008

  Beschrijving: Dit is de originele en officiŽle poster van de Democratische Campagne voor de historische verkiezing van Barack Obama als president van de VS bij de verkiezingen van 4 november 2008, toen Obama zijn eerste mandaat won.De poster heeft een afdruk van hoge kwaliteit, afmeting 39,5 x 61 cm, in perfecte staat, zo goed als nieuw. Unieke kans om een ??stukje geschiedenis van de 21ste eeuw te krijgen.Het zal worden verzonden met traceerbare aangetekende post.Geregistreerde verzending met trackingnummer (als het pakket beschadigd aankomt, accepteer het en onderteken met reserve op het ontvangstbewijs, anders zal de koerier geen schade vergoeden). Verzending buiten de Europese Unie kan extra kosten met zich meebrengen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 23 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!