- advertentie -

15 pcs Rood Robijn 11 20 ct

  15 pcs Rood Robijn 11 20 ct

  Beschrijving: Natuurlijk korund, robijnGewicht: 11,20 ct totaalVorm: CabochonDuidelijkheid: transparant met zware insluitselsAfmetingen: 4,8 x 2,8 mmKleur: roodHardheid: 9 op de schaal van MohBehandeling: vaak behandeldHerkomst: AfrikaBehandeling: Edelstenen worden vaak behandeld om de kleur of helderheid te verbeteren. Dit is niet onderzocht voor dit specifieke item.Wordt verzonden per aangetekende post met een trackingnummer en in een geschenkdoos.Verzending via UkrPoshta - Leveringen buiten Oekra´ne duren 2-3 weken.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 16 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!