- advertentie -

18 karaat Geel goud Broche Diamant

  18 karaat Geel goud Broche Diamant

  Beschrijving: Geelgouden dames speld/broche antiek bezet met 10 diamanten van ca 0.095 ct.Dit sieraad is door onze expert getoetst op goudgehalte en echt bevonden.Specificatie diamant: Slijpvorm: RoosGrootte:1 x 0.05 - 9 x 0.005 ct.Zuiverheid: piKleur: mKwaliteit: Tweedehands en in zeer goede staat. Voor eigen indruk, zie foto’s.Kavelnummer 12-36541Aangetekende verzending. U kunt het kavel ook afhalen in onze showroom te KlaaswaalDeze aanbieder heeft wekelijks +/- 500 veilingitems. Bekijk het aanbod: https://prf.hn/click/camref:1011l3Rc5/creativeref:1101l25680/destination:https://veiling.catawiki.nl/aanbod/verzamelaarsveilingnl
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 23 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!