- advertentie -

1952 Viña Real C V N E Rioja Reseva Especial 1 Fles 0 75L

  1952 Viña Real C V N E Rioja Reseva Especial 1 Fles 0 75L

  Beschrijving: Wijn gekocht in CVNE wijnmakerij in 2004.Opgeslagen in privé kelder tot vandaag.99/100 James zuigen: wat slaat u over deze legendarische wijn is de naadloze textuur van de wijn uit een combinatie van ultra-fijne tannines en heldere zuurgraad. De finish gaat voor minuten als je de zwarte truffel en blauw fruit karakter met hints van karamelsmaak. Een fascinerende wijn .94/100 John jander (Ackerr Merrall & Condit): die eerste wijn had een zeer intense, pittige neus met een aantal BBQ randen, zeer rokerige met wat kruiden. De neus was vlezig in een manier van het vlees van Dely (die door een Jim H. analogie wordt gevonkt) en toen Jim A. vond het inderdaad zeer borst. Het gehemelte was groot met heel wat zoete soja kenmerken en goed leer, natte aarde en semi-zoete chocolade aroma`s. Wanneer iemand geraden Spaans na een dozijn foutieve gissingen, het kwam allemaal samen als die leerachtige, vlezig, kinky Tempranillo Edge werd duidelijk .99/100 cellartracker: absoluut mooi en charmant, enorme complexiteit en klasse, onmogelijk om de neus te beschrijven, met zijn combinatie van finesse en bijna barokke weelde, trots aroma`s van sigaar, ceder, kreupelhout, specerijen, vlees, leder, gedroogd Figuren. In de mond, dit is uiterst glad, zijdeachtig en met een lange, zoete afwerking. Een ander voorbeeld van hoe goed klassieke riojas kunnen verouderen en om te zetten in hemelse schoonheden! .96/100 cellartracker: robijnrood-baksteen. Koele neus van mokka en mout ballen, marsepein, geroosterd donker fruit. Romige binnenkomst met dezelfde smaakprofiel als de neus. Grote koele elegante mondgevoel. Niet zo uitbundig als de 62, maar beter. Zout, stenen, en citrus, mineralen, pruim fruit, cacao en mout op de finish. Echt stijlvol en uitstekend. Doet me denken aan een beetje van de 1934 Tondonia .VerzenDing gemaakt met speciale wijn Box gecertificeerd door UPS en DHL.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 16 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!