- advertentie -

5 gram Goud 999 85g 999 Silber Münzbarren Heraeus Seal Certificaat

  5 gram Goud 999 85g 999 Silber Münzbarren Heraeus Seal Certificaat

  Beschrijving: 1 x Cook Islands - nieuwe generatie - 999 zilveren muntstang - startset4 staven: 1 x 50 g, 1 x 20 g, 1 x 10 g, 1 x 5 g in een blister / verzamelaarskaart. Verzegeld, met certificaat+5 gram edelmetaal van Heraeus in blister met certificaat. Creditcard formaat.Dit is de nieuwste serie, nu met een prachtig radiaal patroon, en het typische Cook Islands-motief, de wereldberoemdezeilschip Bounty, evenals het portret van koningin Elizabeth II.De muntstaven hebben een nominale waarde en een fijnheid van 999,9.Geleverd verzegeld met certificaat.Details per stuk:Gewicht: 5 + 10 + 20 + 50 gramFijnheid: 999Gezichtswaarde: varieertVerpakking: in plasticFabrikant: Sunshine Mint SMIGeregistreerde verzending - het nummer van de balk die u ontvangt, wijkt af van het nummer op de foto.Bekijk onze vele andere veilingen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 15 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!