- advertentie -

925 Zilver Ring Lapis lazuli

  925 Zilver Ring Lapis lazuli

  Beschrijving: VINTAGE-damesring set met Lapis Lazuli gemaakt van 925 zilverMateriaal: 925 zilverGewicht: ca. 6,1 gRingmaat: 60Stel steen: lapis lazuliDe ring verkeert in goede gebruikte staat. (zie foto`s)Verzending met DHL / UPS.Let:Voor veiligheidsdoeleinden bevinden al onze artikelen zich in een kluis.Als u een artikel wilt bekijken of een artikel wilt verzamelen, maak dan van tevoren een afspraak.Wij beantwoorden graag verdere vragen.We zouden het op prijs stellen als u een beoordeling achter kunt laten nadat u uw aankoop heeft voltooid.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 14 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!