- advertentie -

Aquamarijn 9 47 ct

  Aquamarijn 9 47 ct

  Beschrijving: VariŽteit: natuurlijke aquamarijn.Gewicht: 9,47 ct.Shape & Cut: Trilliant (uitstekend).Afmetingen: 13,60 x 16,22 x 9,14 mm.Uitstekende kleur: blauw, transparant. Behandelingen: Geen.Duidelijkheid: geen insluitsels zichtbaar voor het blote oog - oog schoon.Opmerking: de foto`s worden nooit bewerkt. Foto`s gemaakt met 10 x. Alle foto`s zijn gemaakt door experts om de echte kwaliteit van onze edelstenen te reproduceren. De tonaliteit van de kleur kan variŽren afhankelijk van de specificatie en kalibratie van elke monitor. .Het land van herkomst wordt niet weerspiegeld in het certificaat en is een persoonlijke waardering van de verkoper die niet wordt ondersteund door het lab.Het verzenden van drie werkdagen van de betaling bevestiging. Mogelijke leverings vertragingen veroorzaakt na verzending zijn niet onze verantwoordelijkheid, maar we zijn altijd bereid om samen te werken met de totale klanttevredenheid. Eventuele douane kosten zijn voor rekening van de koper.Pakket geleverd met verzekerde, traceerbaar verzendkosten.Alle edelstenen gemarkeerd door CAS GEMSTORES, zijn gegarandeerd precies zoals beschreven. Edelstenen verkocht in de CG-veiling worden verkocht door doorgelichte en betrouwbare verkopers gekozen door CW; de kaart die aan de edelstenen is bevestigd, is alleen voor informatiedoeleinden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 15 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!