- advertentie -

Axelle Bosler Tableau Abstrait L or des Incas

  Axelle Bosler Tableau Abstrait L or des Incas

  Beschrijving: Abstracte schilderkunst L`or des IncasPaletmes olieverf op doek gemonteerd op een verstelbare brancard.Gesigneerd onderaan.Afmetingen: 70 cm x 50 cm.Klaar om op te hangen (inclusief pennetje).Geschilderde randen.Satijn vernis.In perfecte staat - 2019.Certificaat van echtheid inbegrepen.Dubbele verpakking (noppenfolie en karton).Bijgehouden en geregistreerde Colissimo geleverd tegen handtekening.Verzekerd om het biedingsbedrag te winnen. Een volgnummer wordt meteen verstrekt.Vermeld kunstenaar op AKOUN en Artmajeur. De werken van Axelle BOSLER zijn aanwezig in talrijke particuliere collecties in Europa, de Verenigde Staten, Australië, Canada en Japan.Lid van verschillende artistieke verenigingen, sommige van haar werken zijn gepubliceerd in ` Planète des Arts `, ` Lecoutre Edition ` en ` Hachette Jeunesse ` boeken.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 16 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!