- advertentie -

Bruno Cantais Success big apple

  Bruno Cantais Success big apple

  Beschrijving: Olieverf op doek op brancardGetekendGelakte92 x 73 x 2,5 cm.In zeer goede staatNiet ingelijstEen certificaat van echtheid zal worden opgenomen. Geregistreerde verzending, verzekerd voor het winnen van het biedingsbedrag.Zorgvuldig verpakt getraceerd internationaal pakket.Bruno Cantais is een spontane en productieve maker uit Lyon, Frankrijk, die verschillende technieken gebruikt, gaande van het abstracte expressionisme van Rauchenberg en De Kooning tot de materiële projecties van Georges Mathieu, Pop Art-collage of het expressionisme van Karel Appel, op de rand tussen abstract en figuratief werk. Maar zijn kenmerkende stijl blijft dit specifieke type textuurschilderij, dat de interne monoloog van de kunstenaar weerspiegelt.Artiest vermeld op Artprice, Drouot en Akoun sinds 2005.Atelier Maeght in 2005.Onlangs nam hij in 2017 deel aan de Art3f-salon in Lyon.Recente tentoonstellingen in Chisinau in Moldavië, Cannes, Pézenas en in de kamer van Koophandel en industrie Gala-avond van Lyon.Galerij privécollectie Paris Île Saint Louis 2017.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 16 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!