- advertentie -

Diamant 2 66 ct Briljant E VS2 Zuiverheid behandeld

  Diamant 2 66 ct Briljant E VS2 Zuiverheid behandeld

  Beschrijving: Bekijk item video hier: https://prf.hn/click/camref:1011l3Rc5/creativeref:1101l25680/destination:https://tinyurl.com/yybt6rdqDIAMANT RAPPORTVorm en snijstijl RONDE BRILJANTEAfmetingen 8,67-8,70 x 5,56 mmBeoordelingresultaten - AIG 4CsKaraat Gewicht 2,66 karaatKleur Grade EClarity Grade VS2Cut Grade Very GoodAanvullende sorteerkenmerkenZeer goed PoolsSymmetrie Zeer goedGordel dikFluorescentiemediumCommentsIDEAL CUT-de kwaliteit van de snit van deze diamantbereikt de optimale verspreiding van licht en schittering.Duidelijkheid verbeterd.-douane-en invoerrechten-OPMERKING: het land waar u woont, kan extra douane- en invoerheffingen opleggen! controleer de wetten in uw woonland of invoerrechten of belastingen van toepassing zijn. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele kosten die worden gemaakt bij het importeren van diamanten in het land waar de klant woont.-BelgiŽ, China en Frankrijk Bayer-Belgische kopers-u moet een beursleden of bedrijfseigenaar in BelgiŽ zijn om op onze diamanten te bieden. Volgens Belgisch recht kunnen diamanten niet worden vervoerd door FedEx, maar alleen door gepantserde voertuigen.Het is de verantwoordelijkheid van de ontvanger om contact op te nemen met FedEx Belgium om ze bij te werken via distributie, ongeacht of de ontvanger de goederen onafhankelijk wil verzamelen of om een ??andere gepantserde distributie te regelen.- China kopers kunnen niet bij ons kopen !!!- Kopers van Turkije moeten lid zijn van de beurs om diamanten naar uw land te krijgen- Kopers van Frankrijk: FedEx laat de diamanten niet vrij van de douane - U moet een externe agent hebben om het pakket vrij te geven van de douane
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 16 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!