- advertentie -

Geen reserveringsprijs Topaas 21 62 ct

  Geen reserveringsprijs Topaas 21 62 ct

  Beschrijving: Edelsteen: natuurlijke topaasGecertificeerd door IGE: D-11887Gewicht: 21,62 CTVorm: ovaalDuidelijkheid: transparantGrootte: 19,10 x 13,97 x 9,32 mmKleur: oranje bruinHardheid: 8 op de schaal van MOHBehandeling: de behandeling kan op dit moment niet worden vastgesteld. meestal bestraaldLand van herkomst is een mening aangeboden door de verkoper van dit artikel. Dit advies wordt niet onderbouwd door een officieel laboratorium.Zorgvuldige verpakking en verzending met internet-tracking.Verzending via UkrPoshta - Leveringen buiten Oekra´ne duurt 2-3 weken.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 14 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!