- advertentie -

Netsuke 1 Ivoor NETSUKE OF A RABBIT WITH LOQUAT Signature IK KO Ichi Ko Japan Edo Periode 1600 1868

  Netsuke 1 Ivoor NETSUKE OF A RABBIT WITH LOQUAT Signature IK KO Ichi Ko Japan Edo Periode 1600 1868

  Beschrijving: BeschrijvingEen goed werk van deze meester uit Nagoya.Het konijn is het vierde dier in de dierenriem en is ook bekend als Usagi. Het kleine dier is gebogen over een vrucht, vermoedelijk een Loquat, en is het nemen van een hap. Het ivoor is in sommige gebieden dieper gekleurd om de bont bont vacht te tonen. Het konijn wordt verwezenlijkt gevoelig, vooral de uiterst kleine ogen die met Amber ingelegd zijn.Handtekening IK-KO (ichi-K˘) onder de tak van Loquat, die de natuurlijke himotoshi vormt. Uiterst begaafde kunstenaar, leefde door eind van 18de eeuw door begin van 19de eeuw; Hij gebruikte om te sculpteren dieren, personages en legendarische onderwerpen (ko-Ji h˘-tien, deel I Pagina 305)DatationEinde van de 18e eeuw/begin 19de eeuwGewicht22, 1 grHandtekeningIK-KO (ichi-K˘)StaatEen spleet aan de onderzijde, een ingelegde oog ontbreekt. Goede staat.Kijk Foto`s voor wereldwijde conditieHerkomstDuitse privÚcollectieBibliografie-LeveringVoor BelgiŰ wordt de levering gedaan door de verkoper.Voor andere landen levering gemaakt door FedEx!!! Belangrijk !!!Wanneer het gekochte artikel het vereist, zal een houten doos/MDF worden gerealiseerd implicerend een vertraging van 5 tot 7 werkdagen vˇˇr verzending.Verzendkosten zullen worden toegepast per artikel.Daarom, als een koper koopt meerdere stukken wordt dit bedrag in rekening gebracht per object, ongeacht het aantal gekochte artikelen.Opvolging van de zending door tracking, Transportverzekering voor het bedrag van de verkoop exclusief Catawiki Commissie.Pre-convention ivoor exemplaar.Voldoet aan CE-verordening 338-97 Art.2.w.mc van 9 december 1996.Specimen vˇˇr 1 juni 1947. Ingediend volgens het decreet van 4 mei 2017 op een voorafgaande verklaring als bedoeld in artikel L. 412-1 code-omgeving.Een fysieke expertise van het stuk zal worden gerealiseerd door een onafhankelijke expert die bevestigt dat het stuk vˇˇr 1947 is gerealiseerd en goed is voor de aangekondigde periode.Dit document wordt na aankoop aan de koper gegeven, de documentprijs is 50 euro en is inbegrepen in de bezorgkosten.Voor een exit van de EU is een CITES van wederuitvoer nodig, waarbij deze voor rekening van de toekomstige koper komt. De uitgifte van een dergelijk document is niet automatischDe handtekening is alleen ter informatie ontcijferd en betreft mijn studie van het stuk en mijn wereldwijde kennis.Kopers zijn verantwoordelijk voor importregulering en beperkingen van hun eigen land
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 23 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!