- advertentie -

Prachtige kroonluchter Kristal Staal

  Prachtige kroonluchter Kristal Staal

  Beschrijving: Een prachtige kleine kristallen zakkroonluchter uit de 80’s.Helemaal compleet en gepoetst.Diameter : 42cmHoogte vanaf het plafond : 80cmGewicht : 3,5kgMateriaal : Goudkleurig verguld metaal en Boheems kristal (octagon 22 - 14mm)Aantal lampen : 6 (E14 fitting)Zoals je op de foto’s kan zien is het kristal van hoge kwaliteit. Het vertoont reflecties in tal van prachtige kleuren! Mocht er tijdens de verzending een kristalslinger los raken kan je deze na ontvangst eenvoudig terug hangen. Inclusief lampjes en enkele 14mm reserve kristallen! Verzekerde verzending met track and trace in een zeer verzorgde verpakking.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 15 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!