- advertentie -

Voorzittershamer met aambeeldje Hout Messing

  Voorzittershamer met aambeeldje Hout Messing

  Beschrijving: Fraaie voorzittershamer (of notarishamer) met bijzonder afslagplaat met aambeeldje. Ik zou trots zijn als ik een vergadering zou voorzitten met deze set. Orde! De hamer en afslagplaat zijn van eikenhout en messing.Hamer: 251 gram zwaar en 29 cm lang. De hamer heeft een naïeve eenvoudige kop met decoratieve klauw en een verfraaide knop aan de onderzijde.Afslagplaat: 510 gram zwaar en een doorsnede van 18 cm. Het messing aambeeld is geweldig om op te tikken.Het geheel is niet gerestaureerd. Ik vind dit het mooiste. Indien gewenst kan met een dun laagje was de bruine kleur van het eikenhout zonder moeite veel levendiger gemaakt worden. Graveren of een plaquette aanbrengen en daarmee het geheel persoonlijk maken kan natuurlijk ook.De foto`s zijn gemaakt zonder flits bij schemerend daglicht en maken integraal deel uit van deze advertentie. Ik verzend heel snel en zeer zorgvuldig, zie daarvoor mijn beoordelingen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 16 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!