- advertentie -

Fijn gesneden grote gepatineerde zwaardvisrostrum Japans KOI vismotief 1 Been Xiphias Gladius Niet C

  Fijn gesneden grote gepatineerde zwaardvisrostrum Japans KOI vismotief 1 Been Xiphias Gladius Niet C

  Beschrijving: Prachtig gesneden zwaardvisrekening, een zeer indrukwekkende blikvanger.
  HET VERHAAL
  Het zwaardvisbiljet is gegraveerd door een Balinese ambachtsman wiens familie al generaties lang aan het snijden is. De vaardigheid wordt traditioneel doorgegeven van vader op zoon.
  Deze meester-vakman heeft ingewikkeld gesneden traditionele Japanse KOI-vissen die in een vijver met lotusbloemen zwemmen in deze grote zwaardvis-slagtand. Zoals u kunt zien, is het snijwerk van extreem hoge kwaliteit en heeft het een enorme hoeveelheid detail. Het kan worden gezien als een soort scrimshaw; de naam gegeven aan gravures en houtsnijwerk gemaakt in bot of ivoor.
  AFMETINGEN inclusief standaard
  Hoogte: 91 cm
  VERZENDING
  - De slagtand wordt met track en trace verzonden via DHL Parcel of DPD. U ontvangt de trackingcode zodra het pakket is verzonden. Met deze code kunt u ook de status en de locatie van uw pakket volgen, evenals de verwachte leverdatum. U kunt deze informatie vinden zodra u uw trackingcode hebt, door deze in te voeren onder Verzendnummer op www.dhl.de
  - Als u vragen heeft over de status van uw pakket, de huidige locatie of de geschatte leverdatum, is het raadzaam om DHL Parcel of DPD rechtstreeks via Facebook messenger te bellen. Binnen 24 uur wordt een antwoord gegeven. U kunt hier contact met hen opnemen: https://prf.hn/click/camref:1011l3Rc5/creativeref:1101l25680/destination:https://www.facebook.com/dhlforyou/
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 31 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!