- advertentie -

Regenboog titanium Aura kristal bot Mineralencollectie 90×47×40 mm 202 5 g

  Regenboog titanium Aura kristal bot Mineralencollectie 90×47×40 mm 202 5 g

  Beschrijving: Foto`s van items, sommige zijn in het zonlicht, sommige zijn onder tl-licht te schieten, zal ik een andere hoek foto`s van goederen, het detail van de weergave van items, op hetzelfde moment zo dicht mogelijk bij de items.
  Foto`s en objecten zijn kleurverschil is onvermijdelijk, dit komt omdat de kristal materiaal beslissingen, zal worden beïnvloed door de omgeving en lichtbron, achtergrond, verschillende lichtbronnen zal verschillende kleur tonen, display kleurverschil is ook een oorzaak van kleur van het bestaan van goederen.
  Aangetekende en verzekerde verzending vanuit Singapore.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 31 maart geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!