- advertentie -

Gucci - Abbey Shopper

  Gucci - Abbey Shopper

  Beschrijving: 100% authentieke Gucci Abbey shopper draagtas.Klassiek Gucci GG-patroon!Gemaakt in ItaliŽ.Het serienummer is 130736 502752.Kleur van de tas: bruin.Materiaal: gecoat canvas.Bruine leren riemen.Rits sluiting.Innerlijke met rits.De tas is eigenlijk geheel nieuw, hij is aan de buitenkant in een zeer goede staat.Onderste hoeken zijn allemaal in zeer goede staat.Geen aantasting van de hardware.De enige reden dat ik het in goede staat markeer, is vanwege de vlekken / vlekken in de binnenbekleding.Bekijk foto`s.Benaderende afmetingen zijnL42cm, H23cm, D10.5cmSchouderbanden zijn ongeveer 47 cm lang.Kan op de schouder worden gedragen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 16 mei geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!