- advertentie -

Gucci - Jackie MonogramHandtas

  Gucci - Jackie MonogramHandtas

  Beschrijving: ** GUCCI Jackie zwarte handtas monogramstijlItem wordt gebruikt, maar nog steeds in goede staat.Interieur heeft misschien wat kleine vlekken, buiten geeft wat lichte verkleuring, hardware heeft tekenen van gebruik.Serienummer 0021067Buitenkant (leer) heeft minimale tekenen van slijtage op de hoeken, een steek is aan één kant ongedaan gemaakt (afbeelding 5).Dit heeft echter geen invloed op het normale gebruikSluiting en rits werken normaal, en beide zijn in goede staat.Zie foto`s voor meer details.Geschatte afmetingen (inches)12 w15,5 (inclusief handgrepen)4.1 D
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 16 mei geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!