- advertentie -

Bronzen Art Deco uil op

  Bronzen Art Deco uil op

  Beschrijving:Bronzen Art Deco uil op natuursteen boekensteun.
   
  Veildatum:      Dinsdag 21 mei       
   
  Veilinghuis:Veilinghuis Ald Fryslan, bekijk de website van dit veilinghuis voor meer informatie over deze veiling of klik hier voor meer kavels in deze veiling.
  Kijkdagen:De kijkdagen van deze kunst- en antiekveiling van Veilinghuis Ald Fryslan uit IJlst zijn op vrijdag 17 mei van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag 18 en zondag 19 mei van 10.00 tot 17.00 uur.
  Richtprijs:€ 140 - 160
  Kavelnummer:424

  Bieden op dit kavel?

  Kijk naar de mogelijkheden om mee te bieden op dit kavel en meer informatie over deze veiling op de website van Veilinghuis Ald Fryslan, mogelijk moet je hier nog even zoeken naar het betreffende kavel.


  Let op: controleer voor het bieden altijd of de informatie klopt, bekijk de website van het veilinghuis zelf en nog beter: bezoek de kijkdagen van het veilinghuis en ga op de veilingdag zelf naar het veilinghuis om mee te bieden. Mogelijk komen er voor de veilingen nog wijzigingen in de kavels of de informatie. Zowel het betreffende veilinghuis als Verzamelaars.net zijn niet aansprakelijk voor een onjuiste weergave van de gegevens op deze site.