- advertentie -

Diamant 0 70 ct Briljant E No Reserve Price SI2

  Diamant 0 70 ct Briljant E No Reserve Price SI2

  Beschrijving: Bekijk video-item: https://prf.hn/click/camref:1011l3Rc5/creativeref:1101l25680/destination:https://tinyurl.com/yyfhfxnaproduct beschrijvingShap: rondeAfmetingen: 5.66 - 5.73 x 3.54 mmKaraat: 0,70 karaatKleur: EDuidelijkheid: SI2Knippen: uitstekendPools: zeer goedSymmetrie: zeer goedGordel: gemiddeldFluorescentie: gemiddeldVerzendingDe verWerkingstijd van uw bestelling kan variŽren van 1-3 werkdagen.Alle bestellingen worden verzonden via FedExAlle zendingen zijn volledig verzekerd.Alle bestellingen worden binnen 3-4 werkdagen verzonden.Bij de berekening van de werkelijke verzenddatum u niet rekenen op vrijdag-zon-en feestdagen.Fiscaal beleidKlanten zijn verantwoordelijk voor de betaling van de douane belastingen/BTW, enz.Uw land van verblijf kan extra douane en invoerprijzen opleggen! Controleer de wetgeving in het land waar u woont of invoerrechten of belastingen van toepassing zijn. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kosten in het importeren van diamanten naar het land van de klant van het verblijf.Franse kopers: houdt u er rekening mee dat de Franse douane zal alleen diamanten geÔmporteerd van buiten de EU, wanneer er gebruik wordt een lokale Franse expediteur die de koper heeft om rechtstreeks te regelen op hun eigen kosten release.BelgiŽ kopers: kopers uit BelgiŽ moeten een geregistreerd Diamond Exchange-lid of een in BelgiŽ geregistreerde bedrijfseigenaar zijn.Turkije kopers: kopers uit Turkije moet een geregistreerd Diamond Exchange-lid.China en IsraŽl kopers: Helaas kun je niet kopen bij ons!KlantenserviceLilo Diamonds is toegewijd aan het verstrekken van u, onze gewaardeerde klant, met de best mogelijke service. Ons belangrijkste doel is om u tevreden te stellen en uw winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken. We begrijpen dat de aankoop van merchandise via het internet is verwarrend en soms eng, vooral wanneer een grote hoeveelheid geld is betrokken.We begrijpen ook dat het kopen van diamanten of een fijne sieraden is een emotionele aankoop die sentimentele gevoelens verbonden zal hebben voor de komende jaren. Met dit in gedachten, garanderen wij dat bij lilo Diamonds de sieraden is gloednieuw en nooit werd gebruikt of gedragen voor, en de diamanten zijn gecertificeerd en authentiek. Onze klanten privacy is zeer belangrijk voor ons; Wij garanderen dat geen informatie die door ons verzameld zal ooit worden verspreid.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 15 mei geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!