- advertentie -

Roberto Balestri S T

  Roberto Balestri S T

  Beschrijving: Roberto Balestri werd geboren in 1939 in Pisa. Hij begon zijn artistieke carrière al op zeer jonge leeftijd. Hij ging met succes naar de school van Masaniello Luschi, waar hij zijn eerste lessen leerde over de techniek en de `macchia` waarvan de grote Giovanni Fattori een van de hoofdrolspelers was. Hij woonde de Accademia di BB.AA bij. in Livorno en de Scuola Libera del Nudo in Florence. In 200 won hij de prestigieuze `LA ROTONDA`-prijs die al vele jaren in Livorno in Ardenza wordt georganiseerd.Zijn werken zijn zeer gewild en ze zijn te vinden in belangrijke privé- en openbare collecties.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 24 mei geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!