- advertentie -

The Muppets Family Original Drawing Vizcarra Joan Losbladig Originele kunst

  The Muppets Family Original Drawing Vizcarra Joan Losbladig Originele kunst

  Beschrijving: Fantastische originele tekening van The Muppets Family: Cookie Monster, Bert en Ernie, Big Bird, Elmo en Oscar the Grouch.Dit originele kunstwerk is gemaakt door de Spaanse kunstenaar Joan Vizcarra met kleurpotloden op een geelachtig karton.Joan Vizcarra is een van de belangrijkste en meest erkende cartoonisten in de wereld. Hij is meerdere keren bekroond en beloond en zijn kunstwerken zijn door nationale en internationale beroemdheden over de hele wereld verworven om zich bij hun privécollecties aan te sluiten.Deze echte creatie komt uit de privécollectie van Vizcarra en is speciaal door hemzelf uitgekozen om te worden verspreid.Dit unieke stuk is met de hand ondertekend door de kunstenaar en bevat het certificaat van echtheid.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 16 mei geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!