- advertentie -

Valerio Fraschetti 1910 1977 Evocazioni di Roma 1° grande xilografia originale su legno di bosso L E

  Valerio Fraschetti 1910 1977 Evocazioni di Roma 1° grande xilografia originale su legno di bosso L E

  Beschrijving: Prachtige grote houtsnede op Buxus door Valerio Fraschetti getiteld Evocazione di Roma voor de houtdruk Magazine L`Eroica, van het persoonlijk Fonds Ettore Cozzani Uitgever van ` L`Eroica.Titel van het werk Evocazioni di Roma prima parte Maat 14 x 18 cmValerio Fraschetti (Rome, 1910-1977) was een Italiaans kunstenaar en houtsnede.Hij heeft meegewerkt aan de realisatie van enkele van zijn werken over de stad Rome voor het tijdschrift l`Eroica (1911-1921; 1924-1944). L`Eroica was een Italiaans maandblad over het Futurisme, kunst, literatuur en houtsnede, opgericht in La Spezia aan het begin van de 20e eeuw.Snelle en bijgehouden verzending per koerier.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 24 mei geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!