- advertentie -

Borsalino spring explorer floreal hat S cm 55 Hoed

  Borsalino spring explorer floreal hat S cm 55 Hoed

  Beschrijving: BORSALINO
  Zeldzame en exclusieve hoed voor ontdekkingsreizigers gemaakt van katoenen canvas en linnen met koperen Borsalinette by Borsalino (Bb) logo-medaille.
  Uit een privécollectie - nieuw en ongedragen
  Gelabeld `Borsalinette by Borsalino`, dit is een casual item, ideaal om te dragen naar een feestje, het strand of voor een vrijetijdsbesteding.
  Maat: S.
  - Binnenmaat: 55 cm.

  De beroemde Borsalino-hoed werd voor het eerst gemaakt in 1857 door Giuseppe Borsalino in Alessandria, Italië.
  Borsalino, een Italiaanse hoedenlegende die zich onderscheidt door zijn onmiskenbare kwaliteit, is al meer dan 150 jaar een onbetwist stijlicoon.
  Humphrey Bogart, Marcello Mastroianni, Uma Thurman en Kate Middleton zijn slechts enkele van de beroemdheden die zijn gefotografeerd met een Borsalino-hoed op.
  Borsalino hoeden zijn altijd een stijlvolle keuze, of het nu overdag of `s nachts, zomer of winter is. Tegenwoordig, met wijdverbreide anonimiteit en homogenisering in de mode, zijn het de accessoires die het verschil maken.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zondag 24 mei geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!