- advertentie -

Handgesneden houten menselijke schedel Flower mandala motief Dalbergia Latifolia wood Buffalo Bone T

  Handgesneden houten menselijke schedel Flower mandala motief Dalbergia Latifolia wood Buffalo Bone T

  Beschrijving: Deze houten menselijke schedel is gemaakt van Dalbergia Latifolia hout. Een vakman heeft veel tijd besteed aan het maken van dit ongelooflijke kunstwerk. De kaak van de schedel beweegt waardoor het vermogen van de kaak zich opent en sluit. De tanden van de schedel zijn uit echte buffelbotten gesneden.
  Er is veel moeite gedaan om er precies zo uit te zien als een menselijke schedel.

  Gegraveerd is een prachtige bloemmandala-gravure.

  Geschatte afmetingen:
  H17 x B13 x L18 cm

  VERZENDING:
  - De houten schedel verkeert in uitstekende staat en wordt verzonden met een Track & Trace code via DHL Parcel. U ontvangt deze trackingcode zodra het pakket is verzonden en kunt uw pakket volgen als u uw Track & Trace-code invoert onder `Verzendingsnummer` op www.dhl.de
  - Als u vragen heeft over de status van uw pakket, de huidige locatie en de geschatte levertijd, kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met DHL Parcel via Messenger op Facebook.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zondag 24 mei geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!