- advertentie -

Skull Art Prachtige authentieke gesneden bruine waterbuffelschedel met gebeeldhouwde natuurlijke hoo

  Skull Art Prachtige authentieke gesneden bruine waterbuffelschedel met gebeeldhouwde natuurlijke hoo

  Beschrijving: HET VERHAAL
  Een prachtige handgegraveerde bruine waterbuffelschedel met gegraveerde natuurlijke hoorns, gegraveerd door ambachtslieden die de oude graveerkunst van vader op zoon hebben doorstaan. De schedel is met veel zorg met de hand uitgesneden. Het is een bijzonder decoratief stuk. In de schedel is Ganesha-motief gegraveerd.

  DISCLAIMERS
  - De hoorns worden losgemaakt voor transportdoeleinden en kunnen eenvoudig opnieuw worden bevestigd.
  Er is ook een trekkoord bevestigd aan de schedel zodat deze aan een muur kan worden bevestigd.
  - De hoorns zitten altijd verpakt op de bodem van de doos, onder de schedel. Zorg ervoor dat u de hoorns verwijdert voordat u de verpakking weggooit.
  - Omdat het een natuurlijke schedel is, kan het enkele natuurlijke minimale scheuren en spleten in zowel de schedel als de hoorns hebben. Dit is normaal. Raadpleeg afbeeldingen.
  - Onze schedels worden professioneel gereinigd, maar soms treedt er nog steeds een kleine verkleuring op de tanden op. Dit is natuurlijk en normaal, en niet iets waar we veel aan kunnen doen. Raadpleeg de afbeeldingen.

  DE DIMENSIES
  Hoogte: 59 cm
  Breedte: 59 cm

  VERZENDING
  - De schedel wordt met track en trace verzonden via DHL Parcel of DPD. Je ontvangt de trackingcode zodra het pakket is verzonden. Met deze code kun je ook de status en de locatie van je pakket volgen, evenals de verwachte leverdatum. U kunt deze informatie vinden zodra u uw trackingcode heeft, door deze in te voeren op www.dhl.de of https://prf.hn/click/camref:1011l3Rc5/creativeref:1101l25680/destination:https://www.dpd.com/tracking
  - Als u vragen heeft over de status van uw pakket, de huidige locatie of de geschatte leverdatum, is het raadzaam om DHL Parcel of DPD rechtstreeks via Facebook messenger te bellen. Binnen 24 uur wordt een antwoord gegeven. U kunt hier contact met hen opnemen: https://prf.hn/click/camref:1011l3Rc5/creativeref:1101l25680/destination:https://www.facebook.com/dhlforyou/
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 29 mei geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!