- advertentie -

14 k witgoud Hand gemaakt hanger met tanzanite en diamanten

  14 k witgoud Hand gemaakt hanger met tanzanite en diamanten

  Beschrijving: Type: hangerMateriaal: wit goudDe fijnheid van het materiaal: 14kGeslacht: vrouwenToral gewicht: 3.1grAfmetingen van de necklase: 23x8.5x5.5 mmTanzanite:Tanzanite, behandeling onbekendVorm en snijd: ovaal knippenAfmetingen: 7x4x2.1mmTotale gewicht: 0.39ctTransparantie: transparantKleur: Violetish blauwDiamanten: 44 stuksTotale gewicht: 0,43 ctKleur: G-HDuidelijkheid: Vs-Vs1Cut: ronde knippenLengte ketting: 44 cmLevering: aangetekende zending import belastingen en accijnzen zijn over de verantwoordelijkheid van de kopers. Levertijd 10 tot en met 21 werkdagen
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 14 november geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!