- advertentie -

Beaest Fiets

  Beaest Fiets

  Beschrijving: Origineel schilderij, echt gecertificeerd, zorgvuldig verzonden met tracking via nationale of internationale Colissimo.Manuscript certificaat van echtheid per post op aanvraag.Onafhankelijke kunstenaar in abstracte kunst sinds 2001, Beaest drukt haar passie voor kunst uit door haar rijke en krachtige geometrische ontwerpen.Tijdens de laatste jaren van haar artistieke creatie, heeft ze een geweldige studie ontwikkeld over geometrische vormen en kleuren die centraal staan ??in haar meer recente schilderijen.De verschillende vormen van geometrie zijn een belangrijk onderdeel geworden van haar meest recente artistieke creatie.Ze heeft de mogelijkheid gehad om haar werken in verschillende landen te exposeren en ze werd geselecteerd om haar werken in veel landen tentoon te stellen, inclusief Spanje, BelgiŽ, Dubai en Frankrijk, waar ze momenteel verblijft.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 23 november geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!