- advertentie -

Victorian 15 karaat Geel goud Broche Agaat

  Victorian 15 karaat Geel goud Broche Agaat

  Beschrijving: Antieke Victoriaanse 15kt geelgouden broche / hanger met micro-moza´ekafbeelding op agaat.
  Gemaakt in Engeland rond 1880
  Geen kenmerk, positief getest voor 15kt goud.
  Micro Mosaic is een Italiaanse ingelegde glastechniek die vaak wordt gebruikt om de prachtige en uitgebreide kerkveranderingen te decoreren en geperfectioneerd om souvenirs te bieden voor de toeristenhandel in de late 1700s en vroege 1800s. Destijds gingen rijke mensen vaak op een Grand Tour door Europa om belangrijke en indrukwekkende locaties en steden te bezoeken! De vroege antieke micro-moza´ek sieradenstukken tonen vaak klassieke en architecturale onderwerpen of mensen in nationale kledij, evenals plaatsnamen.
  Geschatte afmetingen -
  Afmetingen: 3 x 2,5 x 1 cm
  Gewicht: 11 gram
  Staat: Heeft tekenen van algemeen gebruik en lichte slijtage, geen schade, uitstekende en aangename algehele staat, zie foto`s voor een beter oordeel over de staat van het artikel.
  Verzonden via express en verzekerde koerier binnen 1-2 werkdagen. Prijs is inclusief verzekering, verpakking, verzending en middelen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 9 november geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!