- advertentie -

0.42 ct. natuurlijke W-X licht gele Briolette Diamond, IGI gecertificeerde, geen MINIMUMVERKOOPPRIJS

  0.42 ct. natuurlijke W-X licht gele Briolette Diamond, IGI gecertificeerde, geen MINIMUMVERKOOPPRIJS

  Beschrijving: 0.42 ct. natuurlijke W-X licht gele Briolette Diamond, IGI gecertificeerde, IGI gecertificeerde met goede snit en zeer goed gepolijst, best geschikt voor het middelpunt hanger en ring. Het is vervaardigd en gepolijst uit de Afrikaanse ruwe van de beste bronnen van natuurlijk roze gekleurde diamanten.De steen wordt geleverd met IGI certificering #279792047 hier zijn de afmetingen 5,62 x 2.96 x 2.76 mm. steen is zeldzame en beste voor de toekomst investering. Als natuurlijke roze kleur diamant stijgt altijd prijs. Dus, beste investeringen in diamanten.Een van een soort steen, Best geschikt met de roze, groen, wit, gele ruit rond de steen.CERTIFICAAT: 279792047, ANTWERPEN BELGIËCUT: Ronde briljante CutGEWICHT: 0,42 CT.Afmetingen: 5,62 x 2.96 x 2.76 mmKLEUR: W-X licht geelDUIDELIJKHEID: I2Gepolijst: Zeer goedSymmetrie: goedFluorescentie: geenOrigine: Natuurlijke, AfrikaCONTROLEER HET VOLLEDIGE CERTIFICAAT IN DE AFBEELDING
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 13 oktober geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!