- advertentie -

AIG Diamant 1 15 ct Fancy Greenish Yellow SI1

  AIG Diamant 1 15 ct Fancy Greenish Yellow SI1

  Beschrijving: Afmetingen: 6.38 - 6.42 x 4.28 mmZuiverheid: SI1Behandeling: Onbehandeld Total Carat Weight:1.15 ctDiamond Color:Fancy Greenish YellowShape:Round BrilliantCut grade : GoodPolish:Very GoodFluorescence: FaintGrading Lab: AIG LaboratoriesAIGnumber:AIG D-91725267BEDe foto`s zijn met macro lens genomen en onder juiste belichtingDit om eerlijk en duidelijk de imperfecties van de steen te laten zien.Incl. AIG certificaat†Deze diamant wordt met een origineel en officieel AIG-certificaat verzonden. Die elektronisch op PDF formaat te verkrijgen is via de website van AIG. Bij aankoop wordt originele certificaat mee verzondenAangetekende verzending met verzekering &internationale tracking
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 11 oktober geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!