- advertentie -

Andries Dirk Copier 1901-1991

  Andries Dirk Copier 1901-1991

  Beschrijving: 1946, N.V. Glasfabriek Leerdam, not marked. A moulded glass vase `Bevrijdingsvaas` with the text: `Vriheyt en is om gheen ghelt te coop`, made in memory of the liberation of The Netherlands a year earlier and decorated with the figure of St. George on horseback killing the dragon, on a conical foot. H 22,5 cm
   
  Veildatum:      Woensdag 31 oktober       
   
  Veilinghuis:Venduehuis Den Haag, bekijk de website van dit veilinghuis voor meer informatie over deze veiling of klik hier voor meer kavels in deze veiling.
  Kijkdagen:De kijkdagen voor deze zaalveiling van het Venduehuis in Den Haag zijn op 26 t/m 29 oktober 2018
  Richtprijs:€ 200-300
  Kavelnummer:16

  Bieden op dit kavel?

  Kijk naar de mogelijkheden om mee te bieden op dit kavel en meer informatie over deze veiling op de website van Venduehuis Den Haag, mogelijk moet je hier nog even zoeken naar het betreffende kavel.


  Let op: controleer voor het bieden altijd of de informatie klopt, bekijk de website van het veilinghuis zelf en nog beter: bezoek de kijkdagen van het veilinghuis en ga op de veilingdag zelf naar het veilinghuis om mee te bieden. Mogelijk komen er voor de veilingen nog wijzigingen in de kavels of de informatie. Zowel het betreffende veilinghuis als Verzamelaars.net zijn niet aansprakelijk voor een onjuiste weergave van de gegevens op deze site.