- advertentie -

Kroonluchter Messing

  Kroonluchter Messing

  Beschrijving: Prachtige kroonluchter bezet met geslepen amandelkristallen en geslepen octagon kristallen. De kroonluchter bevat 6 ringen gevuld met amandelkristallen die een prachtig licht effect geven .De amandel en glaskristallen zijn allemaal schoongemaakt en voorzien van nieuwe strikjes.De kroonluchter heeft 6 lichtpunten en weegt 6 kilo.De hoogte is 80 cm en de diameter is 40 cm Wordt met zorg verpakt en verzonden .Er kan tijdens transport een kristalletje losgaan maar die kunt u er zo weer inhangen . U krijgt er extra kristallen en strikjes bij.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 11 oktober geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!