- advertentie -

20 pcs Diamanten 1 03 ct Rond Mix Colors P1 SI1 SI2 ***No Reserve Price***

  20 pcs Diamanten 1 03 ct Rond Mix Colors P1 SI1 SI2 ***No Reserve Price***

  Beschrijving: Verzegeld pakket: Type: 100% natuurlijke diamanten. Vorm: rond Briljant Diameterbereik: 1,81 - 3,08 mm Totaal karaatgewicht: 1,03 karaat Aantal diamanten: 20 Kleurbereik: D-H / Fancy - Fancy Light Colors Duidelijkheid bereik: SI1-I1 • Dit pakket is een natuurlijke onbehandelde diamant getest en verzegeld in het AIG-laboratorium. • Volledig verzekerde levering door FedEx. **** DOUANE- EN INVOERKOSTEN ZIJN DE ENIGE VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE KOPER **** OPMERKING: het land waar u woont, kan extra douane- en invoerheffingen opleggen! Controleer de wetten in uw woonland of invoerrechten of belastingen van toepassing zijn. * Franse bieders, let op de hogere kosten voor zendingen naar Frankrijk. Deze kosten omvatten de behandeling, levering en makelaar vergoeding die nodig is voor het importeren van diamanten naar Frankrijk. Dit is een gespecialiseerde dienstverlening door D2D VAL Express. Deze vergoeding dekt alle kosten, met uitzondering van de toepasselijke import-BTW. * Belgische bieders, misschien moet u de zending van het Diamond Office in Antwerpen verwijderen. We kunnen geen retouren van aangepaste en importkosten aanbieden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 9 oktober geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!