- advertentie -

Gianni Bozzacchi 1943 Elizabeth Taylor dressed in 16th century dress

  Gianni Bozzacchi 1943 Elizabeth Taylor dressed in 16th century dress

  Beschrijving: De Italiaanse fotograaf reisde jarenlang de wereld rond met de Elizabeth Taylor en haar echtgenoot Richard Burton, nadat hij hen had ontmoet op de set van The Comedians uit 1967. Boeken over haar gepubliceerd, `My Life in Focus: A Photographer’s Journey with Elizabeth Taylor and the Hollywood Jet Set` en `Elizabeth Taylor: The Queen and I`. Ze is gefotografeerd op de set van de film `Anne of the Thousand Days` waar ze een ondergeschikte rol speelde, terwijl haar man de hoofdrol speelde. Op de achterkant van de foto staat: `Motion Pic, 69 december` `Foto door Gianni Bozzachi van` Peruigi Picture Feature Service `` Wordt geleverd met het frame.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 9 oktober geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!