- advertentie -

Antieke speeldoos muziekdoos manivelle familie in huiskamer music box Zwitserland of Frankrijk rond

  Antieke speeldoos muziekdoos manivelle familie in huiskamer music box Zwitserland of Frankrijk rond

  Beschrijving: Leuke zeldzame antieke speeldoos met daarop een afbeelding van een familie? De afbeelding is vast en zeker gemaakt door een destijds populaire schilder maar ik weet niet welkeDoor aan de handle te draaien klinkt de muziek. Op de cilinder staan 3 composities maar het speelwerk is niet toegankelijk want de schroeven zitten verborgen onder een afbeelding van een man met een buikorgel op de onderkant van het kistje.Ik hoor geen losse onderdelen dus de kam en het mechaniek zijn nog compleet en zo klinkt hij ook. Hij speelt nog foutloosDe titels van de composities zijn nog leesbaar maar het handschrift is moeilijk te lezen. Wat ik denk te zien is:1. Ringelreich`n Lied2. Walzer auf der Operette3. Der Fidele Bauer WaltzMaar correcties zijn welkomIs een vroege versie met porseleinen knop en gebogen crankBreedte: 11cmHeeft gebruiksporen conform leeftijdKan opgehaald of verzonden worden
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zaterdag 22 september geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!