- advertentie -

Paar Imerpial Topazes 1 62 ct in totaal Geen minimumprijs

  Paar Imerpial Topazes 1 62 ct in totaal Geen minimumprijs

  Beschrijving: IGE - Gemmologisch verslag: D-9371Edelsteen: Imperial Topaz.Gewicht: 1.62 ct in totaal (0.76 + 0.86)Afmetingen: 9.38 x 4.11 x 2.73 en 9.31 x 3.89 x 3.15 mmKleur: Zalm oranjeVorm en knip: druppelTransparantie: transparantDuidelijkheid: VVSOorsprong: BraziliŽ (verkoper advies, niet geverifieerd door het laboratorium)Behandeling: Geen tekenen van behandeling.Alle foto`s zijn van de edelsteen te koop.De foto`s zijn genomen op meer dan 10 ◊ vergroting, dus in werkelijkheid (met het blote oog) er minder zichtbaar insluitsels zijn en het ziet er schoner.Verzonden via aangetekende post, die normaal gesproken 1 tot 2 weken duurt.De koper is verantwoordelijk voor alle douanerechten en / of belastingen die van toepassing zijn in het verzendproces.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Maandag 24 september geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!