- advertentie -

Royal Kirman Iran 430x330cm

  Royal Kirman Iran 430x330cm

  Beschrijving: In de aanbieding is een handgeknoopt Perzisch oosters tapijt. Deze tapijten worden vervaardigd in gerenommeerde knoopregio`s.Deze stukken zijn kunstwerken van de beste kwaliteit in zowel materiaal als handwerk.Kijk op het tapijt met geduld en aandacht. Elke handgemaakte tapijt is uniek in zijn ontwerp, schoonheid en kleur harmonie en dus een kunstwerk op zich.Wij garanderen dat het bovenstaande tapijt een echt handgeknoopt oosters tapijt is.Kerman:Dit is waar de kunst van knopen is in volle bloei en perfectie heeft bereikt. Globaal, het tapijt wordt gekenmerkt door rijke verbeelding en creatieve macht die is gericht op de hedendaagse smaken van onze eeuw en wordt beschouwd als een uitstekend stuk van haar herkomst.Afwerking: handgeknooptAfmetingen: 430x330cmPatroon provincie: KermanLand van herkomst: made in IranProvincie: KermanArtikelnummer: 1095Staat:Het tapijt is in een goede, gebruikte algemene voorwaarde, ziet XXL beelden.Op verzoek kunnen wij het tapijt professioneel voor u schoonmaken. U kiezen tussen een normale reiniging voor 19.90/m≤ en luxe reiniging voor 24.90/m≤.Dit tapijt is voor 01/01/2015 geŽxporteerd uit Iran.Wereldwijd verzekerd verzending met UPS.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zondag 23 september geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!